Canino

Canino és un film estrany i provocador, que ens endinsa en l’interior d’una família en la qual els pares han donat una educació absolutament distorsionada, una joia del cine grec al que estem poc acostumats.

Argument: Un pare, una mare i els seus tres fills viuen als afores d’una ciutat. Els nens mai han sortit de la casa, sense cap petjada del món exterior. L’única persona amb permís per a entrar en la casa és Cristina per apaivagar els desitjos sexuals del fill. La felicitat de la família es veurà pertorbada quan Cristina regala una cinta de vídeo a una de les filles i li demani alguna cosa a canvi.
Fitxa de la pel·licula:

Títol original: Kynodontas
Any: 2009
Génere: Drama
Director: Yorgos Lanthimos
Intérprets: Christos Syergioglou, Michelle Valley y Aggeliki Papoulia
Duración: 94

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.