Exposició «Corea del Nord: el pes de la història»

El projecte expositiu dedicat a Corea del Nord el formen imatges que són el resultat de la gràfica d’aquest país al llarg de sis dècades, des de la firma de l’armistici el 1953 fins a l’actualitat.

Des del 26/04 fins el 31/07 de 2010 a Casa d’Àsia

«La història de la nació des de la fundació el 1948 amb la proclamació de la República Popular Democràtica de Corea, després de la rendició del Japó coincidint amb la fi de la Segona Guerra Mundial el 1945, i la divisió del país en Nord i Sud amb la formació de dos governs independents, és una lliçó d’història que convé recordar per poder entendre el present. L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer al públic l’evolució d’aquest país, des del 1954, després que s’aturessin les hostilitats que havien esclatat el juny del 1950. El «pes» de la història fa referència, en aquest cas, a la informació que aporten els fets i els esdeveniments vinculats al segle XX, útil per entendre les condicions del context local en l’escenari global que caracteritzen la societat de la informació. El desplegament visual, per mitjà d’imatges gràfiques, fotografia i audiovisuals, permetrà que el públic conegui el present d’un país aïllat en el sistema internacional, però la història del qual s’ha de mostrar per poder conèixer la realitat actual. A l’exposició s’afegirà material documental inèdit a Espanya que ampliarà el contingut informatiu i didàctic del projecte.»

Casa d’Àsia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.