World Press Photo 2010

Mostra del millor fotoperiodisme internacional de l’any 2009

Del 4 novembre 2010 al 8 desembre 2010, Photgraphic Social Vision presenta per sisena vegada consecutiva l’exposició World Press Photo al públic barceloní. La mostra itinerant, que en la seva passada edició va assolir els 35.000 visitants, és considerada mundialment com la més important en l’àmbit del fotoperiodisme per la qualitat de les fotografies, així com pel debat i la crítica que generen cada un dels treballs presentats. Una cita amb els esdeveniments socials, polítics, culturals i esportius de l’últim any que serveix d’aparador als millors fotoreporters del moment a la vegada que els ofereix una oportunitat de presentar un treball moltes vegades censurat pels governs i els mitjans.

Més informació…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.