Xerrada descobreix Ladakh, el petit Tibet de l’India

El proper divendres 25 de febrer, a les 19h al Centre Cultural Can Fabra, amb la Núria Borràs i el Lluís Bono

Descobrirem Ladakh, una petita regió enclavada entre les gegantines serralades del Karakorum i de l’Himàlaia, a l’abric de les pluges monsòniques i convertida en una de les últimes terres mítiques d’Orient, a càrrec d’una parella que viatge pel Món buscant l’espiritualitat i el contacte amb la gent.

«Voltar i més voltar. Rodar i tornar a rodar. Posar-se en marxa, acomiadar-se i tornar a començar. Com la roda de la vida, el viatge aporta alegries i tristeses, sorpreses i rutines. Visitar un monument, una ciutat… una altra postal en la memòria. I viure? I sentir?

Tornar a Ladakh era una idea que rondava pels nostres caps, des del mateix moment que vam marxar, ara fa tot just dos anys. Els amics deixats, els paisatges, la espiritualitat de la gent, la seva cultura arrelada durant segles, era un caramel massa bo per no tornar-lo a tastar»

Més informació a la web: mesenllà

Comments 2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.