Xerrada: “Descobreix Uganda, la perla d’Àfrica”

El proper divendres 29 d’abril, a les 19h al Centre Cultural Can Fabra, amb la Marta Ramirez

Desde Coneguem el Món, us convidem a descobrir UGANDA  de la mà de Marta Ramirez que ens guiarà al voltant d’aquest pais on coneixerem els karamoja, un poble castigat per una cruel guerra civil,  veurem el Nil que aquí té el seu bressol i sentirem el seu brogit aclaparador quan cau en forma de cataracte a les Cataractes Murchison. Trobarem els ximpanzés al Parc de Kibale i ens estarem l’hora més curta de la nostra vida amb els goril.les de muntanya a Bwindi. Passarem de les acàcies de la sabana a les falgueres del Bosc Impenetrable de Bwindi, Patrimoni de la Humanitat i gaudirem de les incomparables postes de sol africanes  i tot això acompanyants del somriure càlid i acollidor de la seva gent, una gent que encara creu en el seu futur.

 

Comments 2

  1. Post
    Author

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.