Can Muni, antiga cuina empordanesa des de 1980

Al poblet de Calonge, al  Baix Empordà just al costat de la plaça de l’antic castell, un acollidor restaurant ens farà desenvolupar els cinc sentits. A base d’antigues receptes de la cuina del poble e Calonge i la comarca, podrem assaborir deliciosos plats, alguns d’ells d’origen àrab que es remonten al segle XII. Tot això acompanyat de vins calongins i l’amabilitat i l’assessorament del seu propietari, qui tindrem el plaer de poder veure com prepara els plats darrera del vidre de la cuina.

Recomanem vivament el pollastre moixeric, el mar i muntanya, o l’assortiment de tapes i entrants com ara els musclos revolucionaris o els mateixos gratinats amb ceps...

Can Muni

C/ Major, 7. Al costat del Castell Medieval

Calonge. Baix Empordà

Tel. 972 65 02 20

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.