Xerrada: “La volta al Món amb la Mireia i el Marc»

El proper divendres 27 de maig, a les 19h al Centre Cultural Can Fabra.

Desde Coneguem el Món, us convidem a donar LA VOLTA AL MÓN, amb la Mireia i el Marc, creadors de la web: viatge365.blogspot.com. Una parella viatgera i amb moltes ganes d’explicar i compartir la seva particular volta al Món.

Has pensat mai en deixar-ho tot i marxar a fer la volta al món? Si és així, possiblement t’interessarà escoltar les experiències dels qui ja han fet realitat el seu somni. En un col·loqui obert al públic, El Marc Elena i la Mireia Salvador, autors del blog www.viatge365.blogspot.com, explicaran com van planificar i quines dificultats van haver de superar durant el viatge més important de les seves vides. Per què no compartir somnis durant una tarda?

La Mireia és una addicte als viatges, al Marc li encanta viatjar, l’esport, riure i viure la vida!!! La combinació perfecte per aquesta parella viatgera. Autors del blog www.viatge365.blogspot.com i de www.clubdeviatges.com s’han proposat el repte de desvirtualitzar als bloggers de viatge a través d’esdeveniments per tot l’estat.»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *