Xerrada: «Una ruta pel sud d’Etiòpia, Sud Sudan, Somaliland i Djibouti»

El divendres 21 d’octubre a les 19:00h al Centre Cultural Can Fabra amb l’incansable viatger Tino Tafao.

Des de Coneguem el Món us convidem a assistitr a la primera xerrada del cicle de la nova temporada de conferències sobre viatges i cultura, i aquesta vegada de la mà de Tino Tafao ( l’home que viatja), un dels viatgers amb el currículum més extens del Món, ens narrarà el seu vaitge més recent.

El fet d’haver residit llargues temporades a Hong Kong, li va permetre visitar nombroses illes perdudes del pacífic com Santa Cruz en las Salomón, Pitcairn o Ogasawara i Tuvalu. També ha visitat l’hermètica Corea del Nord. No té pàgina web pròpia, però a la web www.viamedius.com/tino-tafao, hi podreu trobar relats seus.
Us esperem!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.