Mini Guies Coneguem, petites guies per descobrir grans indrets…

Des de Coneguem el Món hem començat aquesta iniciativa que preten compartir informació pràctica sobre viatges en català (i esperem que aviat també en castellà) d’indrets on no hi ha pràcticament informació en el nostre idioma. Hem començat amb el Kurdistan iraquià, el qual vam visitar ara fa un any en una ruta que vam fer pel Kurdistan turc. Un lloc desconegut, ple d’història i massa castigat per la guerra. Potser poc atractiu per a fer turisme,  però interessant de conèixer.

Algunes de les mini guies que estan en construcció o dins del nostres caps són Azerbajan,  Qatar, Albània o El Salvador.

Esperem que us resultin interessants. Qualsevol aportació interessant, serà benvinguda!!

Visita’ns a:   Mini Guies Coneguem

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.