1er TALLER DE TE DE LA RUTA DE LA SEDA

El passat dimecres 1 de febrer, el Jordi i la Nàdia (mebres fundadors de Coneguem el Món, i membres d’Amu Daria), vam realitzar el primer taller de te de la ruta de la Seda amb la col·laboració de l’agència de viatges Viàtica. Va ser una jornada molt maca on els assistents van poder veure la preparación i van poder degustar tes de diferents regions del Pròxim Orient, Caucas, l’Àsia Central o a l’Orient més llunyà.

Está considerada com la beguda més popular al Món després de l’aigua. Els rituals al voltant d’aquesta beguda, les maneres de preparar-lo i servir-lo, caracteritzen els diferents indrets. No només el gust, sinó també les seves propietats, l’han convertit en una beguda cada cop més popular.

Donat l’èxit del taller, esperem en breu oferir-vos noves sessions!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.