Nou taller de tes del Món!!

El te està considerada com la beguda més popular al Món després de l’aigua. Els rituals al voltant d’aquesta beguda, les maneres de preparar-lo i servir-lo, caracteritzen els diferents indrets. No només el gust, sinó també les seves propietats, l’han convertit en una beguda cada cop més popular.

Des de Coneguem el Món, amb la col·laboració de la llibreria Horitzons i l’associació Amu Daria, us conviem a aquest taller on aprendrem a preparar i servir 5 tes de diferents indrets del món: Uzbekistan, la India, Iran, Turquia, el Caucas, Marroc, Rússia o el Sàhara. Podreu veure el ritual que acompanya l’elaboració de cadascun i com es serveixen en les tasses típiques. També en podrem fer un tast!»

Taller elaborat per Nàdia Ayasreh i Jordi Castellanos. Us esperem!!

Dimarts 29 de maig a les 20 h.

Preu: 6 € persona. Mínim 20 persones

Inscripció prèvia fins el 25 de maig a:  info@llibreriahoritzons.com


Comments 2

  1. joan i gemma

    desconeixíem aquesta pègina web i la seva feina, enharabona i endavant amb el projecte d’ acostar el món a la gent, ens sembla brillant !!
    salut

  2. Post
    Author

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *