Ja hem tornat del viatge!

Aquest any des d’Amu Daria i Coneguem el Món, vam organitzar per segon cop consecutiu un viatge a Uzbekistan. Ens alegrem molt de com ha anat, el grup ha quedat molt content i creiem que els hi hem fet despertar l’interès i curiositat per l’apassionant Ruta de la Seda, per la qual cosa nosaltres també ens sentim molt satisfets!

Esperem preparar nous viatge a la Ruta de la Seda per a la propera temporada!

Jordi Castellanos, membre d’Amu Daria i Coneguem el Món i guia en l’expedició a Uzbekistan 2012.

Comments 4

 1. Anna Sala

  Quins records!! Aquesta foto de grup en el mausoleu Shar-i Zindah, un dels llocs que més em varen impactar de tot el viatge per Uzbekistan. He quedat fascinada amb l’arquitectura, la ornamentació, les sanefes, els colors, la llum, la delicadesa dels detalls… I a mesura que avançàvem en la ruta pel país la descoberta era més fascinant. Molts moments especials viscuts, el preciós Registan, el silenci de la madrassa al vespre a Bukhara… els minarets de Khiva al capvespre, el somriure de les dones… els tes compartits, la música…
  Ha estat un plaer que vull agrair també a Ulug Beg per aquella frase seva “La religió s’esvaeix com la boira, els imperis passen i sols quedaran eternament les obres dels savis”, també a vosaltres, als homes que ho van crear, al cel… i perquè tot somni és pot fer realitat, i així ha estat.
  Quin serà el proper viatge??

 2. JOSEP ZAMORA

  Quina foto més maca!! recordem perfectament el moment abans d’entrar al mausoleu Shar-i-Zindah, en Jordi ens va dir, prepareu-vos perquè aquest és un dels llocs més bonics que veureu, on la decoració i la ornamentació són impactants, i… es va quedar curt !! només per aquell lloc ja valia la pena el viatge. Però … no es va acabar allà, vam seguir per Samarcanda, la plaça Registan de nit, aquelles hores junts i mirant el cel i la plaça il.luminada, quina meravella !! Allà vam fer un mún de fotos, no podiem parar, és tan bonic!!
  Després la preciosa Bukhara, passejant pels seus carrers ens vam traslladar de plé al passat, era com si no fos possible que aquell entorn encara existís, era talment un somni. La madrassa a la nit, nosaltres allà sols, va ser increïble, tanquem els ulls i encara el cap gira com si estiguèssim a dins, amb aquell silenci… i la gent tan amable que ens va deixar gaudir d’aquells moments.
  El desert, quina nit!! ho vam passar molt bé, amb el foc, el músic fantàstic i després nosaltres cantant, vam dormir superbé a la iurta.
  No acabariem d’expresar tots els sentiments que aquest viatge ens ha inspirat, la seva gent sempre somrient i amable, amb la barreja de cultures tan interessant, els racons, la llum, la nit.
  I què dir del grup tan esplèndid que hem trobat? per nosaltres aquest viatge anirà lligat per sempre a tots vosaltres.
  Fins aviat Josep i Dolors

 3. Jordi Castellanos

  Aquest mausoleu no deixa indifernet a ningú, és una maravella. Bonica frase de Ulug beg, inshallah el Món l’haguessin creat i construït Ulugs i no tants Tamerlans que encara avui perduren als nostres governs…
  Fins aviat Anna!

 4. Post
  Author
  admin

  Des de Coneguem el Món i Amu Daria ens alegrem molt de que els viatge us hagi agradat tant!!
  Un dels nostres objectius que és donar a conèixer i despertar l’interès per els països d’Àsia central i de la Ruta de la Seda, i crec que aquesta vegada s’ha complert l’objectiu.
  Crec que aquest any hem tingut un grup molt maco i hi ha hagut una bona conexió entre tots, cosa que ha fet que ho hagim passat molt bé, i això és el més important quan anaem de vancances!!
  Ens veiem tots aviat!!
  до свидания!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *