Conegueu el meu país: «Armènia»

Us convidem a la propera xerrada de Coneguem el Món (divendres 23 de novembre a les 19h, al Centre Cultural Can Fabra), que s’inclou en el cicle «Conegueu el meu país» iniciat aquest any. Serà a càrrec de membres de l’associació d’armenis de Barcelona, la ACAB, i ens parlaran d’aquest mil·lenari país, ric en història i tradicions.També podrem gaudir d’una demostració de dances tradicionals a càrrec dels més petits de l’associació.

Enclavat en una complexe cruïlla de cultures, Armènia és un país amb una forta identitat. Va ser el primer país del món en adoptar el Cristianisme com a religió oficial. Durant segles va gaudir d’una gran extensió de terres, però avui en dia, els armenis enyoren aquell gran país que un dia s’extenia per les actuals terres turques. Amb el sempre present genocidi de principis del segle XX per part de l’imperi otomà,  el poble armeni es mostra orgullós de ser qui és. L’Ararat, amb més de 5000m d’alçada, observa imponent des de l’altra banda de la frontera aquest poble mil·lenari.

No hi falteu!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *