Calendari de xerrades 2013

Hola de nou amics!

Us anunciem i us convidem al proper cicle de xerrades del primer trimestre de 2013 de Coneguem el Món!!

Cada vegada ens fa més feliços poder gaudir de les xerrades que desinteressadament els nostres participants van realitzan en el cicle de xerrades de Coneguem el Món. Creiem que és bonic i molt necessari difondre tot tipus de riqueses i curiositats culturals d’arreu del Món, per tal d’ intentar i fer arribar a tothom que ho vulgui i li interessi.  Pensem que aquesta és una de les armes més potents per combatre  l’odi, la intolerància, el racisme, la homofòfia i un llarg etc…i ara encara ho trobem més  necessari que mai, tan pels difícils moments econòmics que estem vivint a casa nostra, com per l’accés gratuït cada vegada més restringit a la cultura en el nostre país.

Així que, conferenciants, assistents i tots els que participeu amb nostres d’alguna manera, gràcies de tot cor.

Divendres 18 de gener: «De les estepes a les muntanyes. En bicicleta per Kirguizistan i Kazakhstan». Amb el nostre amic Xavi Tarafa.

Divendres 15 de febrer: «Txetxènia, la guerra silenciada» amb la Marta Ter, membre de la LLiga dels drets dels pobles i impulsadora de la campanya: Txetxènia, trenquem el silenci.

Divendres 15 de març: » El delta del Okavango, el delta interior més gran del Món» a càrreg de la incansable viatgera Marta Ramírez.

Totes aquestes xerrades es realitzaran a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra a les 19:00h.

Us esperem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *