De les estepes a les Muntanyes. En bicicleta per Kirguizistan i Kazakhstan

Kazakhstan i Kirguizistan. Deserts, estepa i muntanyes. Més de 2000km pedalats per tot tipus de paissatges: Una duna, un petit «cañon de Colorado»,ports de muntanya a més de 3000m d’alçada, muntanyes, llacs …. però sobretot, moltes anècdotes.

En Xavi Tarafa, ha agafat un any més la bicicleta per viatjar i tres anys després ha tornat a Àsia Central. Com sempre, el tindrem a Coneguem el món explicant-nos el seu viatge, ple de descobertes i anècdotes que escoltarem mentre veiem les fotografies del seu viatge.

Us ho perdreu? DIVENDRES 18 de GENER a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra a les 19h.

Us esperem!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *