El delta de l’Okavango, el delta interior més gran del Món

Us convidem a assistir a la propera xerrada de Coneguem el Món: el proper 15 de març a les 19h, com sempre a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra:

«Un viatge diferent, espectacular i emocionant que comença al desert més antic de la Terra per veure sortir el sol des de les dunes més altes del món, passarem per Swakopmund una autèntica ciutat alemanya a la costa abans d’arribar a una de les colònies de llops marins més nombroses de la costa africana, trobar-se cara a cara amb els himbes i la seva manera tan peculiar d’arreglar-se i viure a tocar de la frontera amb Angola al costat de les Catarates Epupa, gaudir de l’espectacle dels elefants o les girafes quan beuen aigua mentre els depredadors estan a l’aguait, arribar al delta que dóna nom a la ruta, l’Okavango, el riu de la vida, que alimenta el desert abans de desaparèixer engolit per la sorra del Kalahari, el parc de Chobe on es concentra em nombre més gran d’elefants del món i arribar, per fi, a la meravella de les meravelles, les Catarates Victòria descobertes pel Dr. Livingstone, ja fa més de 150 anys..llocs que es queden per sempre dins del cor del viatger…»

Us esperem!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *