Coneguem el Món a Karakia

Ja fa 12 anys que el programa de televisió del Canal 33 Karakia, ens ofereix un excel·lent repertori de receptes de cuina i maneres de viure de persones de diversos països que s’han establert i integrat a Catalunya. Aquest any, han començat una nova secció, anomenada «KARAKIANS» on gent nascuda a Catalunya mostra un gran interès per altres cultures del Món.

El capítol d’aquest passat diumenge, va ser dedicat a la Nàdia membre activa de Coneguem el Món i Amu Daria. A part de mostrar-nos la riquesa cultural de saber integrar les seves cultures d’origen, la Nàdia ens ensenya a preparar alguns plats con el Mansaf, el plat nacional de Jordània. També vàrem ser gravats realitzant un dels tallers de te que ja fa un parell d’anys organitzem des de l’associació, en aquest cas al Centre Cultural la Barraca.

Esperem que us agradi i us atreviu a preparar aquestes delícies!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.