Comencem el 2014 amb energia: «Kamtxatka, volcans a la fi del món», amb el Xavi Tarafa

Ja hem començat un nou any i Coneguem el Món segueix!

Us convidem a la primera conferència de l’any:

«Kamtxatka, volcans a la fi del món», amb en Xavi Tarafa. Un emocionant viatge per aquesta salvatge península russa. El proper divendres 24 de gener, a les 19h, a l’auditori del Centre Cultural Can Fabra

I així és com el Xavi ens presenta la seva conferència:

Un dia de Novembre de 2012, un amic rus, l’Andrey, a les tantes de la matinada em comenta… Aquest estiu hi tornem, t’hi apuntes? Havíem estat veient fotos de la seva anterior expedició a la península de Kamtxatka: volcans, óssos, guineus, paissatges solitaris…. M’hi podia resistir? L’1 de Juliol de 2013 ens retrobàvem a Moscou. Amb l’Andrey, la seva parella Anna, i 5 russos més, ens anàvem 3 setmanes de travessa per la península, amb l’objectiu de pujar tants volcans com fos possible pel camí.


Us esperem!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.