De ruta pels Estats Units

Us anunciem la propera conferència de Coneguem el Món. Serà el proper divendres 11 d’abril a les 19h, com sempre, al Centre Cultural Can Fabra, a Sant Andreu, Barcelona.

«De ruta pels Estats Units», un ‘road trip’ d’un any pels 50 estats dels EUA de la mà del fotògraf de viatges Isma Monfort

Quan pensem en els EUA ens poden venir moltes imatges al cap, des dels típics paisatges del Far West a les grans ciutats atapeïdes de gratacels com Nova York. Però és aquesta l’Amèrica de debò?

Els films que ens arriben de Hollywood ens han aportat tot un imaginari americà que no sempre proporciona una visió completa de la realitat del país. Si bé és cert que quan viatgem pels EUA és fàcil sentir-se dins una d’aquestes pel·lícules, hi ha molt més per a descobrir.

Per conèixer bé el país cal sortir dels seus punts més turístics. Amèrica és el Grand Canyon, Califòrnia, Las Vegas, Miami, Disneyland i les grans ciutats de la costa est. Però també ho són els petits pobles rurals on no acostuma a parar ningú, les fires estatals i la seva particular gastronomia, les carreteres en mig del no res o els Parcs Nacionals menys concorreguts.

Vine a compartir un ‘road trip’ d’un any pels 50 estats dels EUA de la mà del fotògraf de viatges Isma Monfort, qui durant el 2011 i el 2012 va recórrer tot el país amb el seu petit descapotable blau. Ens ha promès una bona selecció de les més de 35.000 fotografies que va fer, t’ho perdràs?


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *