Viatges 2014

Com a complement a les activitats de l´associació, amb la col.laboració de VIATICA (www.viajesviatica.es) agència de viatges i l´Associació Amudaria (www.larutadelaseda.cat), aquest any us volem apropar la Ruta de la Seda amb tres propostes dissenyades per els experts de l’ associació.

Cara a l´ estiu 2014 hem programat dos viatges que es poden combinar en un de sol en un únic viatge overland de Teheran fins a Tashkent.

——————————————————————————————————————–

I R A N

Dates 2 al 17 d´agost

Grup de 6 a 12 persones.

Una atractiva ruta per les ciutats de la Pèrsia clàssica (Kashan, Isfahan, Persèpolis, Shiraz, Yadz), els oasis del Dusht e Kivir i la ciutat santa de Mashad, on gaudirem de les construccions islàmiques més fascinants d´orient mitjà, alguna de les grans maravelles de l´antiguitat, jardins que son una recreació del paradis, animats basars, però per sobre de tot una gent maravellosa amb una hospitalitat que difícilment trobarem a cap altre país.

Descarregueu fitxa pdf viatge clickant sobre la imatge:

iran 2014

——————————————————————————————————————–

T U R K M E N I S T A N + U Z B E K I S T A N

Dates 17 al 27 d´agost

Grup de 6 a 12 persones.

Una proposta inèdita que afegeix Turkmenistan a la ja clàssica ruta de les 3 ciutats mítiques d´Asia Central (Khiva, Bukharà i Samarkanda). Turkmenistan és un dels països més hermètics del món, obert al turisme des de fa pocs anys amb ciutats patrimoni mundial com Konye Urguench i curiositats úniques com la porta a l´infern. Uzbekistan un any més consolida la seva posició com a destinació de moda als viatges alternatius amb la seva gran col.lecció de mesquites, madrasses, mausoleus.

Descarregueu fitxa pdf viatge clickant sobre la imatge:

tkm uzb 2014

——————————————————————————————————————–

La elecció de les dates no és casual. AQUETS DOS VIATGES ES PODEN COMBINAR en un únic viatge overland de Teheran fins a Tashkent.

I R A N + T U R K M E N I S T A N + U Z B E K I S T A N

Dates 2 al 27 d´agost

Grup de 6 a 12 persones.

Un autèntic dream travel que travessarà el tram central de la Ruta de la Seda per tres països des de Teheran fins a Taxkent overland i sense vols, oferint la possibilitat de gadir de ciutats mítiques com Samarkanda, Bukhara, Yazd, Shiraz i Isfahan en un mateix viatge.

Descarregueu fitxa pdf viatge clickant sobre la imatge:

iran tkm uzb 2014

——————————————————————————————————————–

N O R D    I N D I A

Tardor 2014. Dates a convenir amb el grup.

Grup 5-8 persones

De cara a la tardor en German ens proposa un dels seus viatges alternatius amb grup ultra-reduït ultra-personalitzat per el Nord de la India.

Aprofita´t del hobbi i passió d´aquest gran viatger i gran coneixedor del continent asiàtic i India que s´ofereix a portar-te allà on molt pocs t´hi porten.

Nord de la India 18 dies a la tardor

Descarregueu fitxa pdf viatge clickant sobre la imatge:

INDIA 2014

——————————————————————————————————————–

Contem amb el suport i recolzament de Viatica agència de viatges.

http://www.viajesviatica.es

I recordeu, les places son limitades i quan abans comencem a tancar grups i reserveu els vols, més diners estalviareu.

Més informació, sugeriments i preinscripcions:

info@larutadelaseda.cat

german@larutadelaseda.cat

Oficines de Viàtica, Carrer Mateu Ferran 7, Barcelona

A més dels viatges programats, AMU DARIA, Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda, us pot oferir informació i suport per l’organització del vostre viatge per lliure a qualsevol dels països d’Àsia Central: Kazajstan, Kirguizistan, Turkmenistan, Tadjikistan, Uzbekistan; Càucas; Iran; India i Xina.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@larutadelaseda.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *