Calendari conferències 1er trimestre curs 2015-2016

Amics i amigues,

un any més us anunciem el calendari de conferències de Coneguem el Món del primer trimestre del curs. Recordar-vos que seran com sempre, un divendres de cada mes, a les 19h, a l‘Auditori del Centre Cultural Can Fabra, Barcelona.

Gràcies a la vostra assistència i a la participació dels ponents, tenim el gust de seguir compartint amb vosaltres aquest espai d’intercanvi d’experiències i sensacions de diferents indrets del Món. Un Món tan global i molt sovint dur, que ens fa oblidar que tots hi formem part i que cadascú pot posar el seu granet de sorra per intentar que sigui una mica millor.

Recordeu que si teniu propostes de conferències, ens podeu escriure!

  • 18 setembre: «PERÚ, natura i història entre els Andes i la selva»,amb en Roger Canal
  • 23 octubre«IEMEN, el conflicte oblidat», amb l’Eva Erill
  • 20 novembre«ALASKA I YUKON, el camí de l’or», amb en Jordi Canal
  • 18 desembre«LA RUTA DE LA SEDA, contes i llegendes» amb l’Eduard Balsebre
  • Us esperem!!

    Deja un comentario

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *