“Sembrando salud en el Amazonas”

Amics i amigues,

us convidem a assistir a la propera conferència de CONEGUEM EL MÓN, que serà el proper DIVENDRES 6 DE NOVEMBRE. Serà com sempre a les 19h, però a la BIBLIOTECA CAN FABRA, en una sala amb aforament limitat a 25 persones.

“Sembrando salud en el Amazonas”, a càrrec de la Fátima López, membre de l’ONG Sembrando Salud. Una experiència solidaria al pulmó del Món.

Fa més de 5 anys que vaig aterrar a l’Amazones per fer unes pràctiques, i no m’imaginava pas que al cap de poc seria la meva llar. Per conèixer un lloc i la seva gent cal compartir-hi cada petit moment, i és llavors quan descobreixes la realitat i les necessitats dels que hi viuen cada dia. I és que l’Amazones no és com l’imaginem, és molt més que el riu més gran del món ric en una gran diversitat de flora i fauna. És gent acollidora i humil que procura trobar el seu lloc entre la natura a pesar de les dificultats del medi. Són inundacions en paratges on no hi ha aigua potable. Són persones que treballen la terra amb pocs recursos; i en definitiva, un medi on les distàncies ho condicionen tot, i sobretot la salut. Desde fa més de 5 anys “Sembrant salut” procura escoltar i analitzar les veus dels que hi viuen per millorar la seva salut, oferint una formació bàsica sanitària als agents comunitaris de salut, perforant pous d’aigua potable, i amb un projecte d’agricultura en marxa que ben aviat veurà la llum.
Si vols saber-ne més vine a descobrir la realitat de l’Amazones i el treball de Sembrant Salut, us hi esperem a tots!

 

Xerrada Amazonas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *