Conferència: Alaska i Yukón, el camí de l’Or

Amics i amigues,

Us convidem a assistir a una nova conferència de Coneguem el Món, el divendres 20 de nevembre a les 19:00 a Centre Cultural Can Fabra (Barcelona).

Aquest mes tindrem el plaer de tenir amb nosaltres a en Jordi Canal-Soler, que ens guiarà, a través d’Alaska i el Yukon, per un dels trekkings més bonics i històrics de Nord-Amèrica, rere les petjades dels milers de cercadors d’or que a finals del segle XIX van marxar cap a unes Terres del Nord inexplorades on hi acabaven de descobrir or. Sortirem de la capital d’Alaska, Juneau, per a iniciar el camí del Chilkoot Trail a Skagway i arribar fins a Bennett després de superar les muntanyes que la separen del Canadà. I aquí farem com aquells aventurers i seguirem les aigües del riu Yukon per a arribar finalment a Dawson City i els camps d’or del Klondike. Un viatge ple d’història i històries a través d’un dels paratges més salvatges de Nord-Amèrica. L’itinerari forma part del viatge descrit al llibre TERRES DEL NORD, del mateix conferenciant.

Xerrada Alaska

Us hi esperem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.