Conferència: Alaska i Yukón, el camí de l’Or

Amics i amigues,

Us convidem a assistir a una nova conferència de Coneguem el Món, el divendres 20 de nevembre a les 19:00 a Centre Cultural Can Fabra (Barcelona).

Aquest mes tindrem el plaer de tenir amb nosaltres a en Jordi Canal-Soler, que ens guiarà, a través d’Alaska i el Yukon, per un dels trekkings més bonics i històrics de Nord-Amèrica, rere les petjades dels milers de cercadors d’or que a finals del segle XIX van marxar cap a unes Terres del Nord inexplorades on hi acabaven de descobrir or. Sortirem de la capital d’Alaska, Juneau, per a iniciar el camí del Chilkoot Trail a Skagway i arribar fins a Bennett després de superar les muntanyes que la separen del Canadà. I aquí farem com aquells aventurers i seguirem les aigües del riu Yukon per a arribar finalment a Dawson City i els camps d’or del Klondike. Un viatge ple d’història i històries a través d’un dels paratges més salvatges de Nord-Amèrica. L’itinerari forma part del viatge descrit al llibre TERRES DEL NORD, del mateix conferenciant.

Xerrada Alaska

Us hi esperem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *