Conferència: «Entre llames, salars i volcans, l’altiplà de Bolívia en BTT»

Amics i amigues,

us anunciem la primera conferència de Coneguem el Món del 2016, serà el proper divendres 22 de gener  a les 19h, com sempre, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra.

ENTRE LLAMES, SALARS I VOLCANS, L’ALTIPLÀ DE BOLÍVIA AMB BTT, amb el Xavi Tarafa, el Manel Garcia Biosca i el Pito Costa.

Bolívia és terra de «salares», volcans, «nevados», deserts, llames, llacunes, alpaques, «bofedales» i vent…molt de vent. El viatge que varen fer aquest passat estiu en Manel, en Pito i en Xavi és una autèntica joia. Un viatge amb majúscules! La travessa amb BTT per l’altiplà bolivià i xilè, de nord a sud. Travessant el parc Nacional de Lauca, els «salares» de Surire, Coipasa i Uyuni, les Lagunas Hedionda, Colorada, Chalviri…Una autèntica aventura de contrastos per un terreny exigent i uns paisatges de somni.

Us esperem!!
Xerrada Bolivia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.