Nou curs de conferències!

El passat més d’octubre vàrem reiniciar les conferències de Coneguem el Món, i vam tenir el gust de poder presentar-vos un nou audiovisual fet pel Tato Rosés i la Marta Bretó, una autèntica aventura per la remota reserva natural de Hornstrandir, a Islàndia.

Welcome to Hornstrandir_3

Aquest curs, de moment, no podem oferir un calendari trimestral, per problemes organitzatius de la sala de Can Fabra, així que anirem anunciant les conferències mensualment.

I seguint amb el fred, potser per encarar-nos a l’hivern o bé per refredar una mica «les calors» que ens rodejen social i políticament, al mes de novembre viatjarem a Txukotka, la regió més remota de Rússia, de la mà del Miguel Àngel Julián, un autèntic explorador de l’àrtic.

_DSC3248

Ens veiem!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.