Darrera conferència del 2017! Divendres, 15 de desembre

Els Parcs Nacionals de l’oest dels EUA, paisatges que et treuen l’alè”A càrrec de Manel Pomarol 

Us convidem a viatjar pels parcs nacionals més espectaculars dels USA, que segur que heu vist tothom en alguna pel·lícula, documental o reportatge. Però no sols gaudirem de la seva bellesa paisatgística mostrada amb nombroses fotos i explicacions de les característiques de cada parc, sinó que explicarem d’una forma pràctica com els podem visitar pel nostre compte, quins racons són imprescindibles, quan temps necessitem per visitar-los, quan costa, etc. Per tant la xerrada combina una visita virtual als indrets amb informació pràctica de gran utilitat per planificar la nostra visita des del punt de vista del viatger independent.

Comments 2

  1. Manel Roca

    A quina hora és la projecció de fotos dels Parcs Nacionals dels EUA de demà?

  2. Post
    Author
    admin

    És a les 19h a l’acuditori de la biblioteca de Can Fabra a Sant Andreu, Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.