Coneguem el Món tornarem al septembre amb noves conferències!

Amics i amigues,

hem acabat el cicle de conferències del curs 2017-2018, però no patiu, al septembre tornarem, amb més propostes de conferències i amb moltes sorpreses! Serà un un curs especial, al 2019 Coneguem el Món cumpleix 10 anys! I és que des de fa anys seguim compartint amb tots vosaltres experiències de viatgers, ens hem apropat a llocs remots, però també llocs propers, zones paradisíaques d’aquest meravellós món, però també ens hem apropat a la realitat més dura, a zones en conflicte, zones oblidades… i es que vivim en un món complexe que volem seguir compartint amb tots vosaltres!

En breu esperem presentar-vos el calendari del primer trimestre.

Fins septembre!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.