Calendari de conferències 1er trimestre 2018-2019

Ja s’ha acabat quasi l’estiu i Coneguem el Món torna, un any més, amb noves conferències! Aquest serà un gran curs i entre altres motius, perquè al 2019 farem 10 anys! Si, des de fa tots aquests anys, un cop al mes, hem intentat compartir amb tots vosaltres experiències de viatgers i viatgeres, i hem parlat de molts indrets del Món. Ja hem comentat moltes vegades, que tot i ser un Món ple de meravelles, també té realitats molt dures que també hem volgut compartir amb tots vosaltres.

Us presentem el calendari de les properes conferències. Uns dies abans de cadascuna, farem un mail recordatori. Esperem que resultin del vostre interès i si teniu propostes i/o suggerències, no dubteu en escriure’ns. TOTES LES CONFERÈNCIES seran a les 19h a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, al barri de Sant Andreu, Barcelona.

CALENDARI PREVIST PEL PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2018-2019:

Divendres 28 de setembre“Japó, tradició i modernitat”, a càrrec de Jordi Canal-Soler, escriptor i fotògraf de viatges.

Divendres 19 d’octubre“BIKE2REALITY, una volta al món amb bicicleta”, a càrrec de l’Alba i el Ricard, amants del viatge i de l’esport

Divendres 16 de novembre“La República Democràtica del Congo, un país oblidat”, a càrrec de la Mercè Salomó, viatgera i amiga de la nostra associació.

Divendres 14 de desembre: “Iran, el país del xiisme», a càrrec de Jordi Belloso, filòleg àrab, islamòleg i viatger.

Moltes gràcies a tots, ponents i assistents.
Fins aviat!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.