“Una mirada al Salvador amb ulls de llibre”

Us convidem a assistir a la darrera conferència del curs, serà el proper divendres 14 de juny.

“Una mirada al Salvador amb ulls de llibre”, amb el Carlos Cañas i l’Eduard Balsebre

Diuen que llegir és viatjar sense haver de fer les maletes, però en el cas de El Salvador, terra de poetes, muralistes, escriptors, volcans i flors, no hi ha millor manera que gaudir de poemes, històries i lletres per descobrir la seva ànima inmortal. 
De la mà de Carlos Cañas Dinartesm escriptor, historiador i investigador salvadorenc i l’Eduard Balsebre, viatger i coopernt a el Salvador. L’Eduard és coautor del llibre Rompiendo silencios. Desobediencia y lucha en Villa El Rosario (ed. MUPI 2009), una novel·la que recupera un fet històric de El Salvador, la negativa de Francisco Mena Sandoval, oficial de l’exèrcit d’aquest país, a obeir l’ordre d’assassinar a milers de persones en els dies previs a l’inici de la guerra civil que va sacquejar El Salvador durant dotze anys. La seva primera edició fou un èxit de vendes en aquest país d’Amèrica Central.playa-el-tunco

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.