Nou curs de conferències!

El passat més d’octubre vàrem reiniciar les conferències de Coneguem el Món, i vam tenir el gust de poder presentar-vos un nou audiovisual fet pel Tato Rosés i la Marta Bretó, una autèntica aventura per la remota reserva natural de Hornstrandir, a Islàndia.

Welcome to Hornstrandir_3

Aquest curs, de moment, no podem oferir un calendari trimestral, per problemes organitzatius de la sala de Can Fabra, així que anirem anunciant les conferències mensualment.

I seguint amb el fred, potser per encarar-nos a l’hivern o bé per refredar una mica “les calors” que ens rodejen social i políticament, al mes de novembre viatjarem a Txukotka, la regió més remota de Rússia, de la mà del Miguel Àngel Julián, un autèntic explorador de l’àrtic.

_DSC3248

Ens veiem!!

 

“Pedalant per Geòrgia”, amb el Xavi Tarafa

Divendres 19 de maig a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra

En Xavi Tarafa ens tornarà a apropar a aquest interessant país del Caucas.  6 setmanes de viatge en bicicleta per Geòrgia, en la que era la 3a incursió en auqest país caucàsic. A la conferència veurem paissatges de muntanya al caucas, però també les platges del Mar Negre; veurem monestirs i ciutats però també la destrucció que queda després d’una guerra… i sobretot s’explicaran mil anècdotes que ajudaran a comprendre l’indosincràcia del país i amb una mica de sort se us despertarà la curiositat per descobrir aquest petit país encaixonat entre Asia i Europa.

Us esperem!

canon 176

Atenció canvis conferències 3er trimestre curs 2016-2017

Us tornem a anunciar les properes conferències: 

  • 28 d’abril “Apropem-nos al conflicte del Sahara” amb el Jordi Oriola
  • ATENCIÓ CANVI DE DATA i  DE PONENT!  19 de maig: “Pedalant per Geòrgia, amb el Xavi Tarafa”després de 5 anys, tornarem a recordar aquest viatge en bicicleta per un dels països més desconeguts i fascinants 
  • 16 de juny:  “Vides Nòmades” (repetició de la conferència a càrrecc del Sergio Gago)
  • 30 de juny: “Pedals al cel”, amb el Jordi Pons i el Manel Garcia Biosca, pedalant per les pistes ciclables més altes del Món

Totes les conferències seran a l’auditori del Centre Cultrual Can Fabra, a les 19h.

Solidaritat amb els pobles de Síria

Us convidem a participar en el següent acte de solidaritat amb els pobles de Síria, organitzat per la plataforma Tadamon:

El proper diumenge 19 de març a les 12.00 es farà l’acte de commemoració del sisè aniversari de la revolta a Síria. L’activitat tindrà un format semblant a l’acte de l’any passat, amb parlaments i algunes actuacions musicals i de poesia, i es farà a la Rambla del Raval.

“A sis anys de la revolució a Síria: Prou extermini. Prou impunitat. Prou intervencions militars estrangeres. Per la pau i els drets humans. Solidaritat amb els pobles de Síria”

Acte Tadamon_19 març

Calendari de les properes conferències

10 de març: “Què està passant a síria?”, de la mà del Mouafak Assad, sirià resident a Catalunya, i la Txell Bragulat, tots dos membres de Tadamon
28 d’abril: “Apropem-nos al Sahara”, de la ma del fotoperiodista Marcello Scotti
26 de maig: “Descobrint Australia”, amb el Xavi Baró, un gran país ple de grans paisatges i aventures.
30 de juny: “Pedals al cel”, amb el Jordi Pons i el Manel Garcia Biosca, pedalant per les pistes ciclables més altes del Món
Totes les conferències seran a les 19h, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra, Barcelona.

IMG_5564_2

“Vidas nómadas, como viajar indefinidamente sin ser rico”

A cargo de Sergio Gago, director de tecnología y geek durante el día y viajero incansable por la noche. Después de tener una vida “acomodada” decidió venderlo todo y viajar de forma indefinida sólo con lo que le cabía en una pequeña mochila.

Durante cuatro años viajó por Norte América, Asia y Oceanía, alargando los visados tanto como fue posible y desarrollando un método de nómada que le permitía viajar de manera indefinida.

Ahora está de vuelta en Barcelona, con dos niñas y preparando el siguiente reto: Cómo hacer lo mismo con una familia más grande.

Us esperem!!!

Divendres 17 de febrer a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra

unnamed

Les Altai en bicicleta. Un viatge entre quatre gegants

Un any més en Xavi Tarafa serà a Coneguem el Món per explicar els seus  viatges, aquest cop a les  muntanyes Altai. Així ens descriu el viatge:

Les Muntanyes Altai són la darrera gran Serralada asiàtica. Encaixonades entrequatre dels cinc colossos asiàtics: Xina , Mongòlia, Kazakhstan i Rússia, tenen el seu punt culminant al pic Belukha amb els seus 4506m as la frontera entre Kazakhstan i Rússia.

L’objectiu del viatge, era donar la volta a la serralada en bici. Amb quatre visats al passaport, en Miquel i jo vam sortir a un viatge que esperàvem ple d’aventures… tantes que ni ens podíem imaginar: Llantes petades, no poder canviar diners a Xina, rius sense ponts per on creuar …. Més de 2500km en bici donen per moltes anècdotes.

Us hi esperem a tots per reviure-les.

unnamed

“Somnis a low cost, Amèrica i Àsia sense bitllet de tornada”

Us anunciem la propera conferència de Coneguem el Món:Divendres 16 de desembre a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra.

La Marta Muñoz i la Marina Martínez són dues viatgeres d´esperit inquiet que un dia van decidir provar com seria viatjar sense bitllet de tornada. Durant quasi dos anys, recorren el continent americà i asiàtic sempre de sud a nord de les maneres més diverses: fent autostop a l´Argentina, la Xina o Tailàndia, navegant en un vaixell de càrrega cap a la selva peruana, recorrent Indonèsia en moto, acampant als Estats Units, Colòmbia i Mongòlia, dormint en perruqueries a Myanmar… aquestes i d´altres aventures les trobem al seu blog de viatgeswww.thepatitasenelmundo.com , on ens expliquen com és possible cumplir somnis encara que sigui a low cost.

No us ho perdeu!

portada-expovialia-2