Coneguem el Món tornarem al septembre amb noves conferències!

Amics i amigues,

hem acabat el cicle de conferències del curs 2017-2018, però no patiu, al septembre tornarem, amb més propostes de conferències i amb moltes sorpreses! Serà un un curs especial, al 2019 Coneguem el Món cumpleix 10 anys! I és que des de fa anys seguim compartint amb tots vosaltres experiències de viatgers, ens hem apropat a llocs remots, però també llocs propers, zones paradisíaques d’aquest meravellós món, però també ens hem apropat a la realitat més dura, a zones en conflicte, zones oblidades… i es que vivim en un món complexe que volem seguir compartint amb tots vosaltres!

En breu esperem presentar-vos el calendari del primer trimestre.

Fins septembre!

 

 

Les properes conferències

Us anunciem el calendari de les properes conferències:

  • 16 de FEBRER: “Pedalant per Eslovènia”, amb el Xavi Tarfa
  • 16 de MARÇ: Mujer y viajera. Mi experiencia durante 6 meses en África del Este”, amb la Aleksandra Dynas
  • 6 d’ABRIL: Viet Nam, rodant entre els núvols”, amb el Toni Caparrós.
  • 11 de MAIG: Un viatge amb bicicleta pel Marroc”, amb el Ferran Figueras
  • 1 de JUNY: “Togo y Ghana; un viaje por el África del siglo XIX”, amb el Nacho Martin.
Recordar-vos que totes son divendres, a les 19h, a l’auditori de la biblioteca Can Fabra, a Sant Andreu, Barcelona.
Esperem que les propostes us resultin interessants!

Nou curs de conferències!

El passat més d’octubre vàrem reiniciar les conferències de Coneguem el Món, i vam tenir el gust de poder presentar-vos un nou audiovisual fet pel Tato Rosés i la Marta Bretó, una autèntica aventura per la remota reserva natural de Hornstrandir, a Islàndia.

Welcome to Hornstrandir_3

Aquest curs, de moment, no podem oferir un calendari trimestral, per problemes organitzatius de la sala de Can Fabra, així que anirem anunciant les conferències mensualment.

I seguint amb el fred, potser per encarar-nos a l’hivern o bé per refredar una mica “les calors” que ens rodejen social i políticament, al mes de novembre viatjarem a Txukotka, la regió més remota de Rússia, de la mà del Miguel Àngel Julián, un autèntic explorador de l’àrtic.

_DSC3248

Ens veiem!!

 

“Pedalant per Geòrgia”, amb el Xavi Tarafa

Divendres 19 de maig a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra

En Xavi Tarafa ens tornarà a apropar a aquest interessant país del Caucas.  6 setmanes de viatge en bicicleta per Geòrgia, en la que era la 3a incursió en auqest país caucàsic. A la conferència veurem paissatges de muntanya al caucas, però també les platges del Mar Negre; veurem monestirs i ciutats però també la destrucció que queda després d’una guerra… i sobretot s’explicaran mil anècdotes que ajudaran a comprendre l’indosincràcia del país i amb una mica de sort se us despertarà la curiositat per descobrir aquest petit país encaixonat entre Asia i Europa.

Us esperem!

canon 176

Atenció canvis conferències 3er trimestre curs 2016-2017

Us tornem a anunciar les properes conferències: 

  • 28 d’abril “Apropem-nos al conflicte del Sahara” amb el Jordi Oriola
  • ATENCIÓ CANVI DE DATA i  DE PONENT!  19 de maig: “Pedalant per Geòrgia, amb el Xavi Tarafa”després de 5 anys, tornarem a recordar aquest viatge en bicicleta per un dels països més desconeguts i fascinants 
  • 16 de juny:  “Vides Nòmades” (repetició de la conferència a càrrecc del Sergio Gago)
  • 30 de juny: “Pedals al cel”, amb el Jordi Pons i el Manel Garcia Biosca, pedalant per les pistes ciclables més altes del Món

Totes les conferències seran a l’auditori del Centre Cultrual Can Fabra, a les 19h.

Solidaritat amb els pobles de Síria

Us convidem a participar en el següent acte de solidaritat amb els pobles de Síria, organitzat per la plataforma Tadamon:

El proper diumenge 19 de març a les 12.00 es farà l’acte de commemoració del sisè aniversari de la revolta a Síria. L’activitat tindrà un format semblant a l’acte de l’any passat, amb parlaments i algunes actuacions musicals i de poesia, i es farà a la Rambla del Raval.

“A sis anys de la revolució a Síria: Prou extermini. Prou impunitat. Prou intervencions militars estrangeres. Per la pau i els drets humans. Solidaritat amb els pobles de Síria”

Acte Tadamon_19 març

Calendari de les properes conferències

10 de març: “Què està passant a síria?”, de la mà del Mouafak Assad, sirià resident a Catalunya, i la Txell Bragulat, tots dos membres de Tadamon
28 d’abril: “Apropem-nos al Sahara”, de la ma del fotoperiodista Marcello Scotti
26 de maig: “Descobrint Australia”, amb el Xavi Baró, un gran país ple de grans paisatges i aventures.
30 de juny: “Pedals al cel”, amb el Jordi Pons i el Manel Garcia Biosca, pedalant per les pistes ciclables més altes del Món
Totes les conferències seran a les 19h, a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra, Barcelona.

IMG_5564_2

“Vidas nómadas, como viajar indefinidamente sin ser rico”

A cargo de Sergio Gago, director de tecnología y geek durante el día y viajero incansable por la noche. Después de tener una vida “acomodada” decidió venderlo todo y viajar de forma indefinida sólo con lo que le cabía en una pequeña mochila.

Durante cuatro años viajó por Norte América, Asia y Oceanía, alargando los visados tanto como fue posible y desarrollando un método de nómada que le permitía viajar de manera indefinida.

Ahora está de vuelta en Barcelona, con dos niñas y preparando el siguiente reto: Cómo hacer lo mismo con una familia más grande.

Us esperem!!!

Divendres 17 de febrer a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra

unnamed