Calendari de conferències del 2on trimestre del curs 2018-2019

Us anunciem les properes conferències de Coneguem el Món. Com sempre, un divendres de cada mes a l’auditori de la bibliotèca Can Fabra, al barri de Sant Andreu de Barcelona.

18 de gener: “l’Himalia indi en bicicleta” a càrrec del Xavi Tarafa

15 de febrer: “El Rif, tan a prop, tan descongeut…”, a càrrec de l’Asmaa Aouattah

15 de març: “Laos i Cambodja al ritme del Mekong” a càrrec de la Marta Ramírez

fullsizeoutput_ed1

Calendari de conferències 1er trimestre 2018-2019

Ja s’ha acabat quasi l’estiu i Coneguem el Món torna, un any més, amb noves conferències! Aquest serà un gran curs i entre altres motius, perquè al 2019 farem 10 anys! Si, des de fa tots aquests anys, un cop al mes, hem intentat compartir amb tots vosaltres experiències de viatgers i viatgeres, i hem parlat de molts indrets del Món. Ja hem comentat moltes vegades, que tot i ser un Món ple de meravelles, també té realitats molt dures que també hem volgut compartir amb tots vosaltres.

Us presentem el calendari de les properes conferències. Uns dies abans de cadascuna, farem un mail recordatori. Esperem que resultin del vostre interès i si teniu propostes i/o suggerències, no dubteu en escriure’ns. TOTES LES CONFERÈNCIES seran a les 19h a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, al barri de Sant Andreu, Barcelona.

CALENDARI PREVIST PEL PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2018-2019:

Divendres 28 de setembre“Japó, tradició i modernitat”, a càrrec de Jordi Canal-Soler, escriptor i fotògraf de viatges.

Divendres 19 d’octubre“BIKE2REALITY, una volta al món amb bicicleta”, a càrrec de l’Alba i el Ricard, amants del viatge i de l’esport

Divendres 16 de novembre“La República Democràtica del Congo, un país oblidat”, a càrrec de la Mercè Salomó, viatgera i amiga de la nostra associació.

Divendres 14 de desembre: “Iran, el país del xiisme”, a càrrec de Jordi Belloso, filòleg àrab, islamòleg i viatger.

Moltes gràcies a tots, ponents i assistents.
Fins aviat!!!

Coneguem el Món tornarem al septembre amb noves conferències!

Amics i amigues,

hem acabat el cicle de conferències del curs 2017-2018, però no patiu, al septembre tornarem, amb més propostes de conferències i amb moltes sorpreses! Serà un un curs especial, al 2019 Coneguem el Món cumpleix 10 anys! I és que des de fa anys seguim compartint amb tots vosaltres experiències de viatgers, ens hem apropat a llocs remots, però també llocs propers, zones paradisíaques d’aquest meravellós món, però també ens hem apropat a la realitat més dura, a zones en conflicte, zones oblidades… i es que vivim en un món complexe que volem seguir compartint amb tots vosaltres!

En breu esperem presentar-vos el calendari del primer trimestre.

Fins septembre!

 

 

Les properes conferències

Us anunciem el calendari de les properes conferències:

  • 16 de FEBRER: “Pedalant per Eslovènia”, amb el Xavi Tarfa
  • 16 de MARÇ: Mujer y viajera. Mi experiencia durante 6 meses en África del Este”, amb la Aleksandra Dynas
  • 6 d’ABRIL: Viet Nam, rodant entre els núvols”, amb el Toni Caparrós.
  • 11 de MAIG: Un viatge amb bicicleta pel Marroc”, amb el Ferran Figueras
  • 1 de JUNY: “Togo y Ghana; un viaje por el África del siglo XIX”, amb el Nacho Martin.
Recordar-vos que totes son divendres, a les 19h, a l’auditori de la biblioteca Can Fabra, a Sant Andreu, Barcelona.
Esperem que les propostes us resultin interessants!

Nou curs de conferències!

El passat més d’octubre vàrem reiniciar les conferències de Coneguem el Món, i vam tenir el gust de poder presentar-vos un nou audiovisual fet pel Tato Rosés i la Marta Bretó, una autèntica aventura per la remota reserva natural de Hornstrandir, a Islàndia.

Welcome to Hornstrandir_3

Aquest curs, de moment, no podem oferir un calendari trimestral, per problemes organitzatius de la sala de Can Fabra, així que anirem anunciant les conferències mensualment.

I seguint amb el fred, potser per encarar-nos a l’hivern o bé per refredar una mica “les calors” que ens rodejen social i políticament, al mes de novembre viatjarem a Txukotka, la regió més remota de Rússia, de la mà del Miguel Àngel Julián, un autèntic explorador de l’àrtic.

_DSC3248

Ens veiem!!

 

“Pedalant per Geòrgia”, amb el Xavi Tarafa

Divendres 19 de maig a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra

En Xavi Tarafa ens tornarà a apropar a aquest interessant país del Caucas.  6 setmanes de viatge en bicicleta per Geòrgia, en la que era la 3a incursió en auqest país caucàsic. A la conferència veurem paissatges de muntanya al caucas, però també les platges del Mar Negre; veurem monestirs i ciutats però també la destrucció que queda després d’una guerra… i sobretot s’explicaran mil anècdotes que ajudaran a comprendre l’indosincràcia del país i amb una mica de sort se us despertarà la curiositat per descobrir aquest petit país encaixonat entre Asia i Europa.

Us esperem!

canon 176

Atenció canvis conferències 3er trimestre curs 2016-2017

Us tornem a anunciar les properes conferències: 

  • 28 d’abril “Apropem-nos al conflicte del Sahara” amb el Jordi Oriola
  • ATENCIÓ CANVI DE DATA i  DE PONENT!  19 de maig: “Pedalant per Geòrgia, amb el Xavi Tarafa”després de 5 anys, tornarem a recordar aquest viatge en bicicleta per un dels països més desconeguts i fascinants 
  • 16 de juny:  “Vides Nòmades” (repetició de la conferència a càrrecc del Sergio Gago)
  • 30 de juny: “Pedals al cel”, amb el Jordi Pons i el Manel Garcia Biosca, pedalant per les pistes ciclables més altes del Món

Totes les conferències seran a l’auditori del Centre Cultrual Can Fabra, a les 19h.

Solidaritat amb els pobles de Síria

Us convidem a participar en el següent acte de solidaritat amb els pobles de Síria, organitzat per la plataforma Tadamon:

El proper diumenge 19 de març a les 12.00 es farà l’acte de commemoració del sisè aniversari de la revolta a Síria. L’activitat tindrà un format semblant a l’acte de l’any passat, amb parlaments i algunes actuacions musicals i de poesia, i es farà a la Rambla del Raval.

“A sis anys de la revolució a Síria: Prou extermini. Prou impunitat. Prou intervencions militars estrangeres. Per la pau i els drets humans. Solidaritat amb els pobles de Síria”

Acte Tadamon_19 març